Kuntoutuskeskuksen toimipaikat

Naantalin Kylpylä – Suomen paras hotelli

Naantalin Kylpylä on yksi Suomen suosituimmista kylpyläkohteista, eikä suotta. Naantalissa vanhan luostarikaupungin vuosisatainen kylpyläperinne on tuotu tyylikkäästi tähän päivään. Vastaremontoidut huoneet, upea allasosasto ja lämmin ulkoallas, uusi kuntokeskus, ihanat ravintolat ja kaunis sijainti tuovat vierailuun ripauksen ylellisyyttä, hippusen harmoniaa, rutkasti rentoa oloa ja kiireetöntä nautiskelua. Kylpylä on voittanut tittelin Suomen paras hotelli kansainvälisessä World Travel Awards -kisassa vuosina 2019 ja 2020.

Hotelli

Merenrannalla sijaitsevasta kylpylähotellista löytyy kaikki, mitä vierailusi aikana tarvitset – ravintoloita, leipomokahvila, kauneushoitola, kampaamo, kuntosali sekä tietysti Kylpylän sydän, tunnelmallinen allasosasto. Vuonna 2019 uudistetuista huoneistamme löydät sopivan vaihtoehdon joka tarpeeseen.

Kylpylän spa & wellness -palvelut

Sujahda kylpytakkiin, tassuttele altaille ja nauti kylpyläelämästä. Naantalin Kylpylän tunnelmallinen allasosasto, saunojen rentouttavat löylyt ja hemmottelevat hoidot irrottavat sinut arjesta lempeästi mutta tehokkaasti.

Ravintolat ja viihde

Naantalissa viihdyt ja syöt varmasti hyvin! Kylpylässä nautit eri ravintoloiden tarjonnasta aina skandinaavisen tyylikkäästä fine diningista Thaimaan lempeän tulisiin makuihin. Muista myös tanssit, show & dinner-esitykset, teatteri ja Suomen eturivin artistien keikat.

Ajanviete

Naantalissa riittää tekemistä kaikkina vuodenaikoina kiireettömistä kävelyistä mukulakivikujilla aina vauhdikkaaseen vesiurheiluun ja saaristoretkiin.

Saapuminen ja check-in

Miten saavut Naantaliin eri kulkuvälineillä ja mihin aikaan olikaan check-in? Katso alta kaikki vinkit sujuvaan vierailuun.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka lämmintä on ulkoaltaan vesi? Moneltako pääsee nauttimaan ihanasta aamiaisesta? Entä mistä löytyvät kylpytossut? Katso vastaukset alta.

Yhteystiedot

Vinkit vierailuun

Mitä kaikkea Naantalissa ja sen ympäristössä voi tehdä? Näiden vinkkien avulla voit ryhtyä suunnittelemaan vierailuasi jo nyt!