Kuntoutuskeskus tarjoaa

Stressless-päivä Ruissalon kylpylässä

  • SAATAVILLA:
  • Ruissalon Kylpylässä

Hallitseeko stressi elämääsi? Etsitkö avainta stressin hallintaan? Tule viettämään Stressless-päivä Ruissaloon! Stressless-päivä on erityisesti sinulle, joka kaipaat hetken pysähdystä ja uutta virtaa palautumiseen. Päivän aikana otat 4 tuntia omaa aikaa ja saat mahdollisuuden kokeilla erilaisia tapoja taltuttaa ja hallita stressiä. Nautit myös tietoisesti kiireettömän lounaan merimaisemissa. Päivän ohjaa työnohjaaja, sosionomi Eija Kilpi.

Hyvä stressi on eteenpäin vievää voimaa, joka virittää ihmisen ratkaisemaan edessään olevia ongelmia. Hyvästäkin stressistä pitää kuitenkin palautua, jotta pysyy toimintakykyisenä ja elämä tuntuu nautittavalta.

Liiallisena määränä stressi voi haitata myös työkykyä. Muistaminen, oppiminen ja keskittyminen häiriintyvät ja ärsyyntymiskynnys madaltuu. Myös flunssa

Eija Kilpi

Stressless-päivän ohjaajana toimii työnohjaaja, sosionomi Eija Kilpi

iskee helpommin stressaantuneeseen kehoon.

Palautuminen on tärkeää kaikille, mutta keinot siihen ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää löytää juuri itselle sopivimmat tavat purkaa stressiä ja palautua.

Stressless-päivää on mahdollista jatkaa kylpylälomasta nauttien. Hyödynnä ympäröivän luonnon rauhoittava vaikutus ja rentoudu kylpyläosastolla ja hoidoissa.

Kohteena Ruissalo


Ruissalon ja Turun vinkit »